Pàgines

Esport Inclusiu

La cursa de la serp tindrà lloc a La Sentiu el 20 de maig de 2018

El 30 d'abril, en motiu de la primera presentació oficial de la cursa de la serp, a la sala de premsa de La Diputació de Lleida, hem presentat el recorregut d'inclusió social apte per la circulació amb mobilitat reduïda i cadira de rodes autònoma, assistida i elèctrica.

La distància és d'un quilòmetre en circuit urbà, la sortida serà a les 09:45H del Camp de Futbol de La Sentiu, hi haurà un punt d'avituallament amb entrega d'aigua i fruita a la meitat del recorregut, tots els participants amb mobilitat reduïda, cadira de rodes autònoma, assistida i elèctrica rebran una camiseta de la cursa de la serp, pel fet de participar tots i guanyem.

Les inscripcions es faran directament a la Web de Iter5.cat s'obriran el 30 d'abril. El preu d'inscripció serà d'un euro i va destinat en solidaritat a l'entitat "Els Bitxos" per la protecció dels infants i adolescents de la comarca de La Noguera.
En el formulari d'inscripció també hi trobarem l'opció d'ampliar l'aportació entre dos i cinc euros, de la mateixa manera que la podem trobar a les inscripcions de les curses i caminades de cinc i deu quilòmetres.

Per reforçar l' esport inclusiu en la cursa de la serp per totes les persones, que hi vulguin participar prèvia inscripció, especialment d'aquelles que lluiten cada dia per viure en una situació el més normalitzada possible, les seves famílies i els professionals que en tenen cura. 

Comptem amb el suport tècnic i difusió de l'esdeveniment de la cursa de la serp, d'algunes de les Entitats, Federacions i Fundacions més conegudes de Catalunya, algunes ens han facilitat la publicació del seu anagrama en el Blog de  la cursa de la serp, com a mostra de suport, per tal que l'esdeveniment esportiu inclusiu i solidari amb l'entitat "Els Bitxos" per la protecció dels infants i joves de la Comarca de La Noguera, sigui una realitat