Pàgines

Inscripcions

Tothom qui es vulgui apuntar a la cursa o caminada del dia 20 de Maig, pot passar per l’Ajuntament de La Sentiu a fer la inscripció presencial al recorregut d’inclusió social d’un quilòmetre, a la caminada o cursa de cinc i deu quilòmetres o a les curses infantils.

Per Internet seguint els enllaços per a realitzar les inscripcions, cada enunciat van directament a la Web Iter5.catEls drets d'inscripció son:

Al formalitzar la inscripció el participant accepta que els responsables d'organitzar la cursa de la serp, facin el tractament de dades en compliment d'allò establert en la "Llei Orgànica 15/1999, de 13 desembre" i tractament d'imatge en compliment d'allò establert en la "Llei Orgànica 1/19882, de 5 maig"

No es tornaran els diners un cop efectuada la inscripció.

A l'hora de fer la inscripció, tots els participants dels recorreguts d'un, cinc i deu quilòmetres col·laboren amb un mínim d'un euro amb l'Associació solidària "Els bitxos" per la protecció dels infants i adolescents de La Noguera, ja inclòs en el preu. Aquells que ho desitgin podran escollir ampliar la seva aportació entre dos i cinc euros, seleccionant l'opció al formulari d'inscripció.

Les caminades de cinc i deu quilòmetres a deu euros i el preu de cada inscripció a la cursa de la serp de cinc o deu quilòmetres amb xip propi és de catorze euros, es carregaran dos euros per xips de lloguer.  La inscripció a les curses infantils és gratuïta.

El recorregut d'inclusió social per les persones amb mobilitat reduïda, cadira de rodes autònoma, assistida i elèctrica a un Euro, destinat al projecte de solidaritat amb l'entitat "Els Bitxos" 

Els pares o tutors legals que vulguin autoritzar els menors de 18 anys a participar en les proves organitzades, a l'hora de fer l' inscripció hauran d'omplir l'autorització i s'ha de presentar junt amb el seu DNI o document substitutiu a l'hora de recollir el dorsal. Per poder participar en les curses de cinc i deu quilòmetres competitives a la lliga de Ponent o les caminades no competitives de la mateixa distància on el mínim d'edat s'estableix en sis anys.  En les curses infantils, recorregut organitzat segons l'edat de tres a catorze anys o en el recorregut d'inclusió social d'un quilòmetre, per la circulació de les persones amb mobilitat reduïda i cadira de rodes autònoma, assistida i elèctrica. L'organització no se'n fa responsable en cap cas.

Les inscrpicions en general s’obriran dos mesos abans de la cursa de la serp. En aquesta edició, per el recorregut d'inclusió social per les persones amb mobilitat reduïda, cadira de rodes autònoma, asistida i elècrica, s'obriran vint dies abans de l'esdeveniment esportiu inclusiu i solidari, perquè és una modalitat de recent incorporació.

Totes es tancaran el dijous anterior a les 18:00H  o en arribar a 300 participants entre les curses i caminades.


Si voleu fer qualsevol consulta u observació sobre la inscripció o alguna de les proves, podeu contactar amb l'organització de la cursa de la serp mitjançant l'adreça de correu electrònic següent: cursadelaserp@gmail.com