Pàgines

SolidaritatLa Cursa de la Serp de 2018 serà solidària amb l'entitat "Els Bitxos" i d'inclusió social.


Associació que és va constituir l'any 2007 i que treballa amb l'objectiu de tirar endavant un projecte transversal d'educació pels infants i els joves més desafavorits de la comarca.

Gràcies al suport educatiu i un treball comunitari amb altres institucions i entitats educatives, l'entitat intenta minimitzar les situacions d'exclusió social a les quals estan sotmeses, amb la finalitat d'ajudar els infant i joves, oferint-los la possibilitat de gaudir de la infància i l'adolescència, poder estudiar i alimentar-se, tot gaudint de la participació en les festes tradicionals,.
L'Associació "Els Bitxos" Creix i és converteix en el Servei d' Intervenció Socioeducativa de La Noguera continua treballant per protegir els Drets Fonamentals dels nens de la comarca de La Noguera  
el 20 de maig de 2018 la Cursa de la Serp presenta el recorregut d'inclusió social, d'un quilòmetre en circuit urbà, per les persones amb mobilitat reduïda i que circulen amb cadira de rodes assistida, autònoma i elèctrica. Per reforçar l' inclusió social en la Cursa de La Serp de totes les persones, especialment d'aquelles que lluiten cada dia per viure en una situació el més normalitzada possible, les seves famílies i els professionals que en tenen cura. 

Les inscripcions al recorregut d'inclusió social son d'un euro i va destinat a l'Associació "Els Bitxos" per la protecció dels infants i joves de la Comarca de la Noguera. 
Els deu primers inscrits al recorregut d'inclusió social, rebran la camiseta de la quarta edició de La Cursa de La Serp. En el formulari d'inscripció hi ha l'opció d'ampliar l'aportació solidaria entre dos i cinc euros, de la mateixa manera que en les caminades populars i les curses competitives a la Lliga de Ponent.

Les curses infantils son gratuïtes per tots els infants i joves de tres a catorze anys i aquells que hi participin, rebran un regal patrocinat per la Generalitat i el Consell Esportiu de La Noguera.