Pàgines

Trofeus, premis i regals

La quarta edició de la cursa de la serp serà el diumenge dia 20 de maig de 2018

El sorteig de dues inscripcions per la cursa de 10km del 20 de maig l'ha guanyat Raquel Garcia, ens va dir que l'hi agradaria a córrer amb Vanessa Perete Envieu-nos un correu amb les vostres dades i us donarem d'alta l' inscripció. Rebeu la nostra enhorabona, totes dues!!

Tots els participants a les curses infantils, que s'hagin inscrit deu dies abans de la cursa, rebran un obsequi al finalitzar la modalitat corresponent, patrocinat per la Generalitat i el Consell Esportiu de La Noguera.

A continuació  s'iniciarà l'entrega dels trofeus de les curses.

Un trofeu als tres primers de la classificació general femení, tant de la cursa de 5km com de la cursa de 10km.

Un trofeu als tres primers de la classificació general masculí, tant de la cursa de 5km com de la cursa de 10km. 

Un trofeu al primer veterà, màster i local femení, tant de la cursa de 5km com de la cursa de 10km. 

Un trofeu al primer veterà, màster i local masculí, tant de la cursa de 5km com de la cursa de 10km. 

Per la classificació de les curses es farà ús del temps OFICIAL facilitat per Iter5.cat 

Els obsequis no són acumulatius, sempre es donarà el de més importància, segons l’ordre establert en aquesta llista. Tots els trofeus seran entregats el mateix dia de l’esdeveniment esportiu, si en alguna classificació no hi ha participants, la categoria quedarà deserta.


A continuació, regalarem d'un pernil al club o poble amb el major nombre participants, que acabin abans de les 11:30H Pot ser que siguin en la mateixa modalitat esportiva o combinada. Cal indicar el nom del club o poble al formulari d'inscripció http://cursadelaserp.blogspot.com.es/p/inscripcions.html

Per acabar tindrà lloc el sorteig de regals entre els participants adults en totes les modalitats de la Cursa de la Serp, patrocinats per restaurants i centres comercials de Balaguer que son col·laboradors amb la cursa de la serp.