Pàgines

dijous, 26 d’abril del 2018

El 30 d'abril presentarem el recorregut d'intergració social, apte per la circulació amb mobilitat reduïda i cadira de rodes autònoma, assistida i elèctrica

La primera presentació oficial de la cursa serp, tindrà lloc a la sala de premsa de La Diputació de Lleida el 30 d'abril a les 13:30H Tothom que ho vulgui hi pot assistir. 

Presentarem el recorregut d'inclusió social apte per la circulació amb mobilitat reduïda i cadira de rodes autònoma, assistida i elèctrica.


La distància és d'un quilòmetre en circuit urbà, la sortida serà a les 09:45H del camp de futbol de La Sentiu, els deu participants que s'inscriguin primer, al recorregut d'inclusió social amb mobilitat reduïda i cadira de rodes, rebran una camiseta de la cursa de la serp.

Les inscripcions es faran directament a la Web de Iter5.cat s'obriran el 30 d'abril. El preu d'inscripció serà d'un euro i va destinat en solidaritat a l'entitat "Els Bitxos" per la protecció dels infants i adolescents de la comarca de La Noguera.
En el formulari d'inscripció també hi trobarem l'opció d'ampliar l'aportació entre dos i cinc euros, de la mateixa manera que la podem trobar a les inscripcions de les curses i caminades de cinc i deu quilòmetres.