Pàgines

dimarts, 10 d’abril de 2018

Ens han fet arribar l'enllaç de femTurisme.cat amb l'informació que han publicat de la cursa de la serp, diu així:
El proper 20 maig tindrà lloc al poble de La Sentiu de la província de Lleida, la quarta edició de la cursa de la serp, sempre ha estat oberta a tothom que hi vulgui participar prèvia inscripció.
És una cursa inclusiva que consta de dues curses de 5km i 10km competitives a la Lliga de Ponent i dues caminades de 5km i 10km no competitives. On hi poden participar fins i tot els nens, que hagin complert sis anys, prèvia autorització signada del seu pare, mare o tutor legal. La bossa del corredor conté una samarreta conmemoritava de la 4a Cursa de la Serp.
Aquest any la cursa serà solidària amb l'entitat "Els Bitxos" per la protecció dels infants i joves de la comarca de La Noguera més desfavorits socialment. Oferint-los el dret de gaudir de ser infant i de créixer adequadament, viure en unes condicions normalitzades amb la possibilitat de jugar, estudiar i alimentar-se correctament. 
La sortida i l’arribada estaran ubicades al camp de futbol, darrera del poliesportiu i de les piscines municipals, zona on els participants disposaran de vestidors i dutxes. L'hora de la sortida de la cursa i caminada de 10km a 09:30H, cursa i caminada de 05km a les 10H. L'arribada proves adults es tancarà a les 11:30H. Donaran pas a les curses infantils, aquestes seran al camp de futbol i d'inscripció gratuita a Iter5.cat organitzades en recorreguts segons l'edat de tres a catrotze anys, Tots els nens inscrits a les curses infantils rebran un regal en acabar la cursa.
D'aqui al 20 de maig l'organització de la cursa de la serp presentara d'altres millores per fer-la el més agradable que possible i premiar l'esforç de tots els participants, trobareu aquesta informació i més al Blog de la cursa.

També hi ha una foto del poble de La Sentiu, si la vols veure segueix l'enllaç
https://www.femturisme.cat/ca/agenda/cursa-de-la-serp-a-la-sentiu-de-sio